×
Benim Adım Aşk
Io sono l'amore

Benim Adım Aşk

Dram || Romantik ||

Tutku dolu yasak bir aşk...

Milan'ın ileri gelenlerinden olan Recchi ailesi için her şey, sahip oldukları şirketin hisselerini Tancredi ve oğlu Eduordo Jr. arasında bölüşme kararıyla başlar. Eduordo'nun aslında başka planları vardır, yetenekli bir şef olan Antonio ile birlikte bir restoran açmayı düşünmektedir. Tancredi'nin eşi ve Eduordo'nun annesi Emma'nın hayatı dolaylı olarak bu kararla değişir. Bir Rus göçmeni olan ve İtalya'daki yaşama uyum sağlamaya çalışan Emma'nın tüm düzeni, Antonio'ya aşık olması ile bozulur. Bu tutkulu aşk hikayesi, tüm ailenin dengelerini alt üst edecektir.

Io sono l'amore

Benzer Filmler


Y tu mamá también Party Monster Little Children Notes on a Scandal Monster's Ball Mister Mo, Lover Boy Ko The Preacher's Mistress La Haine 8½ Sissi - Schicksalsjahre einer Kaiserin My Own Private Idaho Drugstore Cowboy Monsoon Wedding Good Will Hunting Ziemia obiecana Carne trémula Halbe Treppe Monsieur Ibrahim et les Fleurs du Coran Sehnsucht Who's Afraid of Virginia Woolf?

Oyuncular

Tilda Swinton Flavio Parenti Edoardo Gabbriellini Alba Rohrwacher Pippo Delbono Maria Paiato Diane Fleri Waris Ahluwalia Mattia Zaccaro Chiara Tomarelli Gabriele Ferzetti Marisa Berenson Martina Codecasa Honor Swinton Byrne