×
Adamım Benim
I Love You, Man

Adamım Benim

Komedi || Romantik ||

Düğünlerinde tek eksikleri yanlarında olacak sıcak bir dosttu.

Bu son derece gülünç komedide, Paul Rudd (Kaza Kurşunu) hayallerinin kadınıyla nişanlanır ama düğününde sağdıç olacak tek bir erkek arkadaşı yoktur; ta ki bu iş için en iyi adam olacak Jason Segel (Aşkzede) ile karşılaşıncaya dek. Rudd ve Segal’ın “kanka aşkı”, erkekler arasındaki arkadaşlık bağlarını, filmin unutulmaz son sahnesine kadar sizi kahkahalara boğacak olan eğlenceli yeni ufuklara taşıyor.

I Love You, Man

Benzer Filmler


Alvin and the Chipmunks: The Road Chip Our Miss Fred Taekwondo The Wedding Party Handsome Devil Get Hard Lawrence & Holloman I Think I Do The In-Laws In the Loop Kiss the Bride Gentlemen Broncos Up in the Air Old Dogs Le graffiti The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy La face cachée de la lune Frequently Asked Questions About Time Travel Scott Pilgrim vs. the World So Long, Paris!

Oyuncular

Paul Rudd Jason Segel Rashida Jones Andy Samberg J.K. Simmons Jane Curtin Jon Favreau Jaime Pressly Rob Huebel Thomas Lennon Sarah Burns Lou Ferrigno Jean Villepique Kym Whitley Mather Zickel Aziz Ansari Nick Kroll Liz Cackowski Kulap Vilaysack Catherine Reitman Carla Gallo Vicki Davis Josh Cooke Jay Chandrasekhar Seth Morris Jerry Minor Joe Lo Truglio Keri Safran Greg Tuculescu Ian Roberts Ethan S. Smith Nelson Franklin Ping Wu Jill Bartlett Matt Walsh Geddy Lee Alex Lifeson Neil Peart Melissa Rauch David Wain Larry Wilmore David Krumholtz Sidow Sobrino