×
Çılgın Polis
Enfermés dehors

Çılgın Polis

Komedi ||

Çılgın Bir Polis...Çılgın Bir Şehir...Evsiz bir adam bir gece bir adamın boğazına bir ip bağlayarak kendini köprüden atmasına şahit olur. Bu adamın bavulunu bulur ve bavulun içinden polis üniforması çıkar. İşte her şey bu anda başlar. Adam polis kıyafetini giyerek polis kantininden yemek yemeğe başlar. Kısa zamnda kendini rolüne o kadar kaptırır ki sokaklarda kendi kurallarını uygulamaya başlar ve tüm şehir birbirine girer.

Enfermés dehors

Benzer Filmler


Underdog Was Frauen träumen Polis Evo 2 Little Miss Roughneck Hardcover Beverly Hills Cop III Harold and Maude Wilbur begår selvmord Knockin' on Heaven's Door Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain I Kina spiser de hunde O.I. Short Cuts Evil Dead II Double Bill (Blood Oaks/Sex Demon) ലേഡീസ് &  ജെന്‍റില്‍മാന്‍ Pane e tulipani Beverly Hills Cop II Snatch 48 Hrs.

Oyuncular

Albert Dupontel Claude Perron Nicolas Marié Hélène Vincent Yolande Moreau Bouli Lanners Bruno Lochet Serge Riaboukine Philippe Duquesne Philippe Uchan Gilles Gaston-Dreyfus Patrick Ligardes Édouard Montoute Terry Gilliam Terry Jones Jackie Berroyer Gustave Kervern Roland Bertin