×
Benim Çılgın Düğünüm 3
My Big Fat Greek Wedding 3

Benim Çılgın Düğünüm 3

Komedi || Romantik ||

Portokalos ailesine katılın ve sevgi, sürprizler ve eğlence dolu sıcak ve komik bir yolculuk olan Yunanistan’daki aile buluşmasına katılmalarını izleyin. Yunanistan’a gerçekleştirdiği aile buluşması seyahati sırasında Toula, geçmişinin izlerini sürmeye kararlıdır. Ölen babasının çocukluk arkadaşlarını tespit etmek için büyük bir çaba içine girmiştir.

My Big Fat Greek Wedding 3

Benzer Filmler


The Wedding Party I Think I Do The In-Laws Kiss the Bride टू स्टेट्स Cake Beg, Borrow or Steal The Muppets Take Manhattan Naken In Her Shoes Much Ado About Nothing The Big Day 28 Days Bride Wars Do Us Part L'anniversaire Jak se zbavit nevěsty Otra Boda en Castañer My Best Friend's Girl Pitääkö mun kaikki hoitaa?

Oyuncular

Nia Vardalos John Corbett Louis Mandylor Elena Kampouris Lainie Kazan Andrea Martin Maria Vacratsis Gia Carides Joey Fatone Elias Kacavas Melina Kotselou Αλέξης Γεωργούλης Stephanie Nur Giannis Vasilottos Anthi Andreopoulou Spyros Kasfikis Menelaos Daflos Ektoras Kaloudis Dimosthenis Filippas Stavroula Logothettis Peter Tharos Gerry Mendicino Jeanie Calleja Kathryn Greenwood Jayne Eastwood Kathryn Haggis Tannis Burnett Jerome Kaluta Daphne Alexander Dimos Mamaloudis Abe Cohen Idra Kayne Christoforos Barbagiannis Ράσμη Τσόπελα