×
Hayatımın Şansı
Samba

Hayatımın Şansı

Dram || Komedi ||

Bazen en büyük mucize yanı başındadır.

Daha iyi bir hayat umuduyla geldiği Fransa’da düşük gelirli birçok işe girerek tutunmaya çalışan Samba, belgelerindeki eksik nedeniyle göçmenlik bürosu tarafından sınır dışı edilmek üzeredir. Alice ise bir şirkette üst düzey yöneticiyken geçirdiği bunalım sonucunda psikolojik tedavisinin bir parçası olarak göçmenlik bürosunda görevlendirilmiştir. Hayatının en zor zamanlarını geçiren ikilinin yolları çakışır ve aralarındaki duygusal çekim kısa sürede gitgide artar. Samba ve Alice’in yeni hayatı için umut artık çok da uzaklarda değildir.

Samba

Benzer Filmler


Kolja Moulin Rouge! Liefde Zonder Grenzen Ascenseur pour l'échafaud Mr. Bean's Holiday The Dreamers Bean Fifty Pence Um Natal Cheio de Graça Razia Sultan Hold Me Once Before You Go 火烧红莲寺之红姑前传 Die große Liebe Du rififi chez les hommes Kindergarten Cop The Phantom of the Opera Tabu: A Story of the South Seas Irréversible Holly's Holiday T'as pécho?

Oyuncular

Omar Sy Charlotte Gainsbourg Tahar Rahim Izïa Higelin Issaka Sawadogo Hélène Vincent Youngar Fall Christiane Millet Jacqueline Jehanneuf Liya Kebede Sabine Pakora Clotilde Mollet Adel Bencherif Jean-Michel Correia Michel Winogradoff Maxime d'Aboville Nicolas Beaucaire Victor Loukianenko Sacha Petronijevic Catherine Davenier Vladys Muller Bryan Polach Roukiata Ouedraogo Thierry Angelvy Sarkaw Hadi Ayze Jules Abel Logel Jézabel Marques Chadia Amajod Ali Boulabiar Aude Zézé Olivier Nakache Éric Toledano Audrey Quoturi