×
Hayatımın Şarkısı
La Famille Bélier

Hayatımın Şarkısı

Komedi || Müzik || Dram ||

Çok gülecek, çok ağlayacaksınız.

Mandıracılık yaparak geçimini sağlayan Bélier ailesinin, 16 yaşındaki Paula hariç, tüm fertleri işitme engellidir. Paula ailenin tüm gündelik işleriyle, en başta çiflikteki işleriyle tek başına ilgilenir. Bunun yanı sıra ailesinin çevresiyle kurduğu ilişkilerinde çevirmenliği de bizzat üstlenmektedir. Özellikle de radikal bir kararla yaklaşan yerel seçimler için belediye başkanlığına adaylığını koyan babası, bu süreçte kızına her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyar. Ancak Paula bir gün, müziğe karşı doğuştan bir yeteneği olduğunu keşfeden müzik öğretmenin ısrarlarıyla, Radio France'ın düzenlediği şarkı yarışmasına katılmaya karar verir. Hayallerini gerçekleştirmek ve ailesinin yanında olmak arasında sıkışıp kalan Paula'nın verdiği karar, yetişkinliğe doğru kaçınılmaz bir adım atmasına neden olur.

La Famille Bélier

Benzer Filmler


Die Einzigen Monsters, Inc. Cidade de Deus Easy Rider Requiem for a Dream Yallah! Underground 아픈 손가락 Almost Famous Ostře sledované vlaky Moulin Rouge! Playing by Heart American Graffiti Paris, Texas Die Blechtrommel Meet the Fockers The Piano Miroirs d'été ReMastered: Devil at the Crossroads ReMastered: Who Killed Jam Master Jay?

Oyuncular

Louane Emera Karin Viard François Damiens Eric Elmosnino Roxane Duran Ilian Bergala Luca Gelberg Mar Sodupe Stéphan Wojtowicz Jérôme Kircher Bruno Gomila Véronique Poulain Philippe Dusseau Clémence Lassalas Melchior Lebeaut Céline Jorrion Manuel Weber Sébastien Agius Giulia Foïs Noël Sorrente Pascal Duthuin Michel Amsellem Matt Beurois Lou Ravelli