×
The DUFF
The DUFF

The DUFF

Romantik || Komedi ||

Bianca (Mae Whitman) lisenin son sınıfına giden bir genç kızdır. Çok güzel olmamasına rağmen halinden ve görüntüsünden bir şikayeti yoktur. Ancak bir gün, lisenin popüler öğrencileri tarafından şişman ve çirkin olarak etiketlenip öyle tanındığını öğrenir. Lise hayatının son yılını kurtarabilmesi için bir an önce insanlarını algısını düzeltmek, önemli olanın dış görünüş olmadığını kanıtlamak zorundadır. Bu kavgada en büyük rakibi ise güzel Madison (Bella Thorne) olacaktır.

The DUFF

Benzer Filmler


Y tu mamá también Los amantes del Círculo Polar Party Monster Te doy mis ojos Little Children Office Space Thumbsucker L'Auberge espagnole Liegen lernen Notes on a Scandal Meet the Robinsons TMNT Laitakaupungin valot Debbie Macomber's A Mrs. Miracle Christmas Sommer vorm Balkon Vom Suchen und Finden der Liebe Mary Poppins Populärmusik från Vittula A Beautiful Mind Alles auf Zucker!

Oyuncular

Mae Whitman Robbie Amell Bella Thorne Skyler Samuels Bianca A. Santos Romany Malco Ken Jeong Chris Wylde Allison Janney Seth Meriwether Nick Eversman Erick Chavarria Demetrius Bridges