×
Haberci
The Messenger

Haberci

Dram || Romantik ||

Çavuş Tony Stone (Woody Harrelson) ve Er Will Montgomery (Ben Foster), Afganistan ve Irak savaşında ölen askerlerin vefat haberini ailelerine ulaştırmakla görevli iki askerdir. Bu askerler normalde gece hayatına düşkün ve savaşla pek ilgisi olmayan tiplerdir. Ancak bu görev sırasında askerlerden biri, şehit düşmüş bir subayın karısıyla ilişki yaşamaya başlayınca etik bir çıkmazın ortasına düşer ve hayatlar sarsılmaya başlar.

The Messenger

Benzer Filmler


Punishment Park Piccole labbra Tomka dhe shokët e tij Belle Époque The Patriot The Bunker Shooter עץ לימון Steel The Thin Red Line کیسەڵەکانیش دەفڕن Badland The Four Feathers The Longest Day Perang Kota Casualties of War Fear and Desire Straight Shooter Grace Is Gone Tora! Tora! Tora!

Oyuncular

Ben Foster Woody Harrelson Jena Malone Eamonn Walker Samantha Morton Steve Buscemi Dale Soules Stevie Ray Dallimore Michael Chernus Yaya DaCosta Marceline Hugot Gaius Charles Brendan Sexton III Peter Francis James Halley Feiffer Peter Friedman Jeremy Strong Fiona Dourif Portia Lisa Joyce Merritt Wever Karen Summerton