×
Açlıktan Ölme Oyunları
The Starving Games

Açlıktan Ölme Oyunları

Komedi ||

İnsanı depresyona sokacak kadar karanlık post-apokaliptik bir gelecekte Kantmiss Evershot 75. Açlıktan Ölme Oyunları’nda şımarık kardeşinin yerine yarışmak üzere gönüllü olur. Bunu yaparak arkadaş olarak sevdiği (gerçeten!) Dale’i geride bırakacak ve fırıncının gerzek oğlu Peter’le hayatta kalma mücadelesi verecektir. Ancak durun bir dakika! Daha bitmedi! Eğer oyunda galip gelirse kokmuş bir et parçası, büyük bir sandviç için indirim kuponu ve yarısı yenmiş bir salatalık turşusu da kazanacaktır.

The Starving Games

Benzer Filmler


Allegro non troppo The Movie Mani in alto Il cosmo sul comò The Man from O.R.G.Y. Zapped! Stan Helsing The Big Trouble Superhero Movie Anatar Midget Zombie Takeover Superbaby The Perry Como Christmas Show The Rutles: All You Need Is Cash Fuchs & Pinguin Das sprichwörtliche Glück Crocodylus: Mating Season Another Gay Sequel: Gays Gone Wild!

Oyuncular

Maiara Walsh Cody Christian Brant Daugherty Diedrich Bader Ross Wyngaarden Lauren Bowles Dean J. West Theodus Crane Kennedy Hermansen Juhahn Jones Taylor Ashley Murphy Nick Gomez Rob Steinberg Christopher Matthew Cook Joseph Aviel Gralen Bryant Banks Jordan Salloum Trenton Rostedt Ian Casselberry Shawn Carter Peterson Aaron Matthews Tenea Intriago Bryan McClure Andy Bowles Hunter Baxley Carlos Lopez Sean Paul Braud Josh Diogo Danny Cosmo Ashton Leigh