×
Çevik Kuvvet
The Sweeney

Çevik Kuvvet

Aksiyon || Suç ||

Jack Reagan hırpani kılığı, hantal davranışları ve alışılagelmemiş, kendine özgü kuralları yüzünden tepki gören bir polis memurudur. Meslekdaşı Lewis, onun yine kendisi gibi polis olan genç karısı ile bir takım sorunlar yaşadığının ayırdındadır. Reagan, süreç içinde iyice kural tanımaz olur ve önce bir katliam, hemen ardından da bir banka soygununa karışınca işler iyice sarpa sarar. Zira artık hapishane yolları ufukta görünmektedir. "The Sweeney", yönetmenliğini Nick Love'un gerçekleştirdiği bir kara film, bol aksiyonlu bir suç filmi.

The Sweeney

Benzer Filmler


Miami Vice Star Trek: Generations 牙狼〈GARO〉~蒼哭ノ魔竜~ The Patriot Mission: Impossible Il giustiziere dei mari Wild Wild West Get Smart Edge of Darkness The Mod Squad Les Brigades du Tigre Serenity The Death of the Incredible Hulk 呀〈KIBA〉 ~暗黒騎士鎧伝~ Kim Possible Movie: So the Drama CHiPS The Fugitive State of Play Homicide: The Movie Car 54, Where Are You?

Oyuncular

Ray Winstone Ben Drew Hayley Atwell Damian Lewis Alan Ford Steven Mackintosh Paul Anderson Caroline Chikezie Allen Leech Ronnie Fox Michael Wildman Steven Waddington Kara Tointon Allan Corduner Ed Skrein Nick Nevern Max Bennett George Anton John Warnaby Lee Whitlock Joan Blackham Josh Myers Florence Brudenell-Bruce