×
Sahne Işıkları
There's No Business Like Show Business

Sahne Işıkları

Müzik || Komedi ||

Nefes kesen şarkıları ve muhteşem müzikleri ile Irving Berlin'in Sahne Aşıkları filminde, Marilyn Monroe güzel sahne yıldızı Vicky rolünde şarkı söyleyip dans ederek izleyenleri büyülüyor. Sahne Aşıkları eğlence dünyasının içinden bir ailenin, geriye dönüp müzikal ve gerçek yaşamlarındaki tecrübelerini ve başarılarını gözden geçirmelerini anlatan, şaşırtıcı ve eğlenceli bir film.

There's No Business Like Show Business

Benzer Filmler


Beach Blanket Bingo Beach Party Painting The Clouds With Sunshine The Man I Love 4 O'Clock Kristina från Duvemåla - en konsertresa till Minnesota Annie The Big Store Jewel of Secrets Embrasse-moi comme tu m'aimes Rock 'n' Roll High School Just the Ticket Didi & Friends The Movie Animusic 3 André van Duin - Ja Hoor... Daar Is Ie Weer! Hello Daddu Splash Deconstructing Harry Two Weeks Notice Гуча!

Oyuncular

Ethel Merman Marilyn Monroe Mitzi Gaynor Dan Dailey Donald O'Connor Johnnie Ray Richard Eastham Hugh O'Brian Frank McHugh Rhys Williams Lee Patrick Eve Miller Dorothy Abbott Lyle Talbot George Chakiris John Doucette Alvy Moore Ron Nyman Walter Winchell Dorothy Adams Robin Raymond