×
Yarının Dünyası
Tomorrowland

Yarının Dünyası

Macera || Aile || Gizem || Bilim-Kurgu ||

Her Şeyin Mümkün Olduğu Bir Yer Hayal Edin.

Casey Newton, bilime ve teknolojiye büyük ilgi duyan genç bir kızdır. Bir gün, gizemli bir obje bulur; bu obje ona Yarının Dünyası adında, gelecekteki muazzam bir şehri gösteren bir semboldür. Yarının Dünyası, yenilikçi fikirlerin ve hayallerin gerçeğe dönüştüğü bir yerdir, ancak oraya ulaşmak için bazı zorluklarla yüzleşmesi gerekecektir. Casey, bu yolculukta eski bir bilim insanı olan Frank Walker'a katılır. Frank, geçmişte Yarının Dünyası'na dair hayal kırıklıkları yaşamış bir karakterdir. İkili, birlikte Yarının Dünyası'na giden yolu bulmaya çalışırken, dünyayı tehdit eden karanlık güçlerle de yüzleşmek zorunda kalırlar.

Tomorrowland

Benzer Filmler


Back to the Future Part II Back to the Future Part III Star Trek: First Contact A Grand Day Out The Wrong Trousers A Close Shave Hell Comes to Frogtown Era del Silencio Planet of the Apes The Time Machine A.I. Artificial Intelligence Solan og Ludvig - Jul i Flåklypa Postscript Robbi, Tobbi und das Fliewatüüt The Rapture A Mulher no Fim do Mundo Metropolis War of the Worlds Back to the Future O.I.

Oyuncular

Britt Robertson George Clooney Raffey Cassidy Hugh Laurie Tim McGraw Chris Bauer Shiloh Nelson Kathryn Hahn Keegan-Michael Key Thomas Robinson Pierce Gagnon Matthew MacCaull Judy Greer Matthew Kevin Anderson Michael Giacchino D. Harlan Cutshall Xantha Radley David Nykl Paul McGillion Garry Chalk Dagan Nish Alex Barima Jedidiah Goodacre Kate Crutchlow Priya Rajaratnam Parm Soor Leena Manro Rick Pearce Tom Butler Michael Rowe Tim Perez Patrick Sabongui Mathieu Lardier Fraser Corbett Darren Shahlavi Aidan Gemme Natasha Davidson Paul Anthony Nicholas Barrera Barbara Keegan Jason Bell PewDiePie Darien Provost Jackson Tessmer Marcus Rosner Clint Carleton Ellen Marguerite Cullivan Michael Ray Davis Amy Esterle Monique Ganderton Glen Gordon Kory Grim Raiden Integra Tomas Johansson Laura MacKillop Grae Marino Catherine Michaud Jaeda Lily Miller Lochlyn Munro Aliyah O'Brien Eddie Perez Bruce Salomon Manoj Sood