×
Çılgın Motorcular
Wild Hogs

Çılgın Motorcular

Aksiyon || Macera || Komedi ||

Stresli bir iş yaşamı ve bol gürültülü, bitmez tükenmez taleplerle dolu aile yaşamı arasında bunalmış olan, orta yaşın üzeri dört kafadar, tüm bu sıkıcı ve monoton yaşamlarından uzaklaşarak birlikte Amerika'nın derinlerine doğru bir motorsiklet yolculuğuna çıkmaya karar verirler.Kimsenin kendilerine karışmayacağı sonsuz bir özgürlük duygusu ile yollara döküldüklerinde büyük bir heyecan içinde olsalar da, kısa zamanda bu 'özgür' yaşamın aslında sandıkları kadar cazip olmadığını anlayacaklardır. Ne de olsa yıllardır motorsiklet selesi yerine rahat koltuklarına oturarak keyfe alışmışlardır. Acemilikleri ile bir dolu komik olayın başlarına geleceği bu yolculuk, hayatlarında unutamayacakları bir maceraya yol açacaktır.Walt Becker'in yönetmenliğini yaptığı filmde, John Travolta, Tim Allen, Martin Lawrence, Ray Liotta gibi tecrübeli isimler yer alıyor.

Wild Hogs

Benzer Filmler


Logan Zephyr What We Find on the Road Doin' Time in the Homo No Mo' Halfway House Dudes Nord Clay Pigeons Shank Abbott and Costello Meet the Mummy Aberdeen Hidroalcohólico Crusty Demons of Dirt 下妻物語 ひみつのなっちゃん。 Alberta Rêver comme lui Un éléphant ça trompe énormément The Bourne Ultimatum Hola, ¿estás sola?

Oyuncular

Tim Allen John Travolta Martin Lawrence William H. Macy Ray Liotta Marisa Tomei Kevin Durand M.C. Gainey Jill Hennessy Dominic Janes Tichina Arnold Stephen Tobolowsky Jason Sklar Randy Sklar Drew Sidora Margaret Travolta Victor Izay Paul Teutul, Jr. Michael Hitchcock Drew Pinsky Bebe Drake John C. McGinley Jessica Tuck Héctor Jiménez Kyle Gass Shane Baumel Peter Fonda Ty Pennington Liezl Carstens Nick Loren Steve Landesberg Arnold Chon Anthony G. Schmidt Marina Anderson James Blackburn Elise Eberle Billy Lockwood Margaret Newborn